Kickboksen Den Bosch
Sport

Al aan gedacht om te kickboksen in Den Bosch

Veel mensen hebben een verkeerd beeld bij kickboksen. Dit komt natuurlijk door de wedstrijden van hoog niveau die op de tv wordt uitgezonden. Veel fysiek contact en alleen voor sterke sporters. Maar wat als ik je vertel dat dit niet zo is? Het is namelijk voor alle niveau’s en of je nu een beginnende of ervaren sporter bent. Van een ding kun je wel uitgaan, het is een goede work-out, ongeacht je niveau. Dit is dan ook precies de reden om eens te kickboksen in Den Bosch.

Conditie

Groepsles kickboksen in Den Bosch

Met kickboksen combineer je kracht en cardio voor een ideale training voor je hele lichaam. Dit kun je doen door middel van groepslessen of één op één training. Hierbij maakt het niet uit of je nu een beginner of meer ervaring hebt. Je bouwt op een leuke manier conditie op en verbrandt vet.

Full body workout

Sportschool

Naast groepslessen kun je ook gebruik maken van de sportschool. Je kun je onder begeleiding werken aan je conditie en kracht, maar ook hulp krijgen met voeding. Alles zodat je gericht naar jouw einddoel kan werken. Het voordeel is dat je zelf je programma kan kiezen. Naast kickboksen in Den Bosch kun je namelijk kiezen voor de powerstation, funstation en personal training. Dit alles gebeurt onder supervisie van gekwalificeerde trainers. Door middel van de app kun je zelf je tijden kiezen, zodat je kunt gaan wanneer het jou uitkomt. Wanneer ga jij?