Sport

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdagende gym?

Ben je het ook zo zat om jezelf naar de sportschool te moeten slepen? Constant maar weer excuses verzinnen om toch maar niet te hoeven gaan? Die tijd is vanaf nu voorbij! Er is namelijk een uniek en nieuw concept ontwikkelt waardoor ook jij van nu weer met volle energie, passie en zin naar de sportschool gaat. Ben je benieuwd hoe dat in elkaar zit? Lees snel door om gemotiveerd te raken.

Personal coach

Je traint in een groep maar hebt wel te maken met een personal coach die je dus deelt met alle anderen. Ik hoor je al denken “dat is dan toch geen personal coach?” maar dat zien wij toch anders. Normaal gesproken zet je zelf je eigen parcours uit of bepaal je zelf wat voor oefeningen je gaat uitvoeren. En juist daar schuilt het gevaar in dat je elke week weer hetzelfde gaat trainen waardoor de verveling toeslaat. Juist dan is deze coach jouw mentor en motivator om verder te gaan dan je normaal doet. De recensies zijn lovend!

Motiveer elkaar

Doordat je in een groep aan het fitnessen bent wordt je ook gemotiveerd door anderen. Verslappen is simpelweg geen optie! Tijd om te knallen naar de strakke lichaam dat je altijd al hebt willen hebben. Je hebt het allemaal zelf in de hand maar door elkaar scherp te houden weten we zeker dat jij jouw streefgewicht weer gaat behalen.

Waar je kan beginnen

Je wilt vast weten waar je deze unieke gym kan vinden? Deze sportschool Veldhoven is uniek in zijn omgeving. Er komen steeds meer mensen op af omdat ze bijzondere resultaten weten te behalen die een normale sportschool niet lukt. Tijd om jouw summer body weer vorm te geven zodat je ook weer lekker in je vel zit.