Geen categorie

De meeste onderschatte sporten

Bij sporten denk je vaak aan voetbal, tennis, hardlopen en wielrennen. Naast deze buitensporten zijn tegenwoordig fitness en bootcamps niet meer weg te denken. Maar er zijn ook sporten waar nogal lacherig over gedaan wordt. Onderschat zeker onderstaande sporten niet.

Vissen

Lekker relaxt wachten aan de waterkant tot een vis hapt. Simpel toch? Nou, zo werkt het dus zeker niet. Bij vissen komt veel meer kijken. Zo gaat het bij vissen ook om een hele goede voorbereiding. Waar ga je vissen? Heb je de juiste visspullen? Heb je voor gevoerd? Gebruik je de juiste boilies? Daarnaast moet je, als je al beet hebt, de vis ook nog eens binnenhalen zonder deze te verliezen. Denk jij nog steeds zo makkelijk over vissen? Probeer het dan zelf eens en je zult zien hoe lastig het is.

Darten

Gewoon een paar dikke mannen op een podium die gooien met een pijltje. Geef maar toe dat dit jouw eerste gedachte was. Darten is oorspronkelijk een kroegspelletje, maar is de afgelopen (tientallen) jaren opgeklommen naar een volwaardige sport. Waar de sport jarenlang gedomineerd werd door iets te zware mannen, zien we nu dat ook in het darten het topsportklimaat flink is toegenomen. Daarnaast moet er aardig getraind worden om de top te bereiken. Denk hierbij aan 6-8 uur oefenen per dag. Daarnaast moet je mentaal ook goed in elkaar steken om de druk op het podium aan te kunnen. 

Ken jij nog een extreem onderschatte sport? Laat het ons weten in de reacties!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *