Geen categorie

De sneaker trends van 2021

Er zijn erg veel verschillende sneakers. Ieder jaar komen er een paar nieuwe sneakers die extreem trending zijn. Daarnaast zijn er ook een aantal sneakers die het voorgaande of de voorgaande jaren als trending waren die nog een jaar trending blijven. Ben je benieuwd naar de sneaker trends van het jaar 2021? Lees dan snel verder. 

De teruggekomen Vans

Om te beginnen zullen de verschillende modellen van Vans trending zijn in 2021. De schoenen waren een aantal jaren geleden trending, waarna je ze een tijd lang amper tegenkwam. De afgelopen jaren was Vans bezig met een grote comeback waarna ze momenteel helemaal trending zijn. Het aankomende kalenderjaar zal dit niet anders zijn waardoor dit de eerste sneaker van het lijstje is.

Hoge en lage Nike Air Force ones

Een andere schoen die aankomend jaar niet te missen is, is de Nike Air Forces. Zowel de hoge als je lage modellen zijn schoenen die je dagelijks tegen het lijf loopt. De reden dat de schoen zo trending is, komt allereerst omdat het overal en bij iedere outfit past. Nette witte Air Forces kunnen overal onder gedragen worden. Daarnaast is de prijs ook een belangrijke factor waardoor de schoen trending is. Het lage model van de schoenen zijn te koop vanaf een prijs van honderd euro. Voor de hoge modellen betaal je minimaal honderdtien euro. Voor Nike schoenen zijn dit geen hoge prijzen waardoor veel mensen ze kunnen en willen kopen.

Adidas Yeezy 

De laatste schoen uit het lijstje zijn Adidas schoenen. Adidas Yeezy schoenen zijn hele aparte schoenen waar inmiddels iedereen wel aan is gewend. Toen de schoenen voor het eerst uit werden gebracht, waren er een hoop mensen die deze schoenen niet mooi vonden. Echter, inmiddels is het een trending schoen die in veel modellen uit wordt gebracht.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *