Een trampoline in de tuin

Trampolines

Wat is er nu leuker dan een leuk model in de tuin te hebben staan, kinderen komen van school en springen even een uurtje om te ontspannen of na het huiswerk maken. Maar ook de ouders maken van de trampolines dankbaar gebruik, even alles van je afgooien en misschien maak je wel de mooiste figuren na een beetje oefenen. Wel is het zaak om vooraf te bedenken welk model je in je tuin wilt hebben, ga je voor een model wat je in moet graven of een model wat je altijd op kunt bergen.

Waarvoor een model om in te graven

De trampolines van 12springtrampolines.nl kenmerken zich door de verschillende mogelijkheden, het is zelfs mogelijk om een model te plaatsen welke gelijk aan de grasmat is. Op deze manier heb behoudt je de strakke look van je tuin, en hoef je nooit de trampoline meer op te ruimen. Op ieder moment van de dag kun je even lekker springen, de doeken zijn zo gemaakt dat deze na een regenbui weer heel snel droog zijn. Je hoeft dus geen uren te wachten om weer te kunnen springen.

Trampolines

Eenvoudig te verplaatsen model

Spring je maar af en toe maar wil je toch een model wat eenvoudig te verplaatsen is, dan is een staand model zeker geschikt. Dit soort trampoline staan tot een meter boven de grond, en zijn voor de veiligheid voorzien van een vangnet erom heen. n tegenstelling tot de meeste andere modellen, hoef je bij dit model niet te graven en zet je de trampolines eenvoudig neer. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *