Sport

Een uitgebreid en slim sporthorloge in de aanbieding

De Fitbit Sense is een sporthorloge met een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden en functies. Het apparaatje heeft verschillende sensoren die allerlei zaken kunnen meten, en bovendien kan hij tegen water. Je kunt hem zelfs omhouden tijdens het zwemmen. Daarnaast beschikt het horloge ook over de standaardfuncties die je gewend bent van een slim sporthorloge, zoals GPS of contactloos betalen. De Fitbit Sense aanbieding is ideaal voor iemand die op zoek is naar een uitgebreid sporthorloge. Voor de aanbiedingen van dit moment bij onder andere Bol.com en Coolblue, kijk je op deze pagina.

Sportprofielen

Je kunt kiezen uit verschillende sportprofielen op de Fitbit Sense. Zo zijn er profielen voor golfen, tennis, wandelen en zwemmen, maar ook andere sporten. Bij het zwemprofiel kun je bijvoorbeeld instellen hoe lang je baantjes zijn en welke slag je doet. Zo kun je het aantal banen goed bijhouden via de Fitbit Sense. Met deze gedetailleerde informatie per sportprofiel, kun je je workout goed in de gaten houden – ongeacht welke sport je doet. Als je op zoek bent naar de huidige Fitbit Sense aanbieding, kijk dan hier.

fitbitaanbiedingen

Je kunt alles meten en bijhouden

We noemden al dat er verschillende sensoren op de Fitbit Sense zitten. Zo kun je niet alleen je hartslag meten, maar ook het zuurstof in je bloed. Daarnaast kun je met de Fitbit Sense ook je ademhalingsfrequentie meten en kan het apparaatje de temperatuur van je huid meten. Ook zit er een EDA-sensor op de smartwatch waarmee je stressniveau bepaald kan worden. Het is zelfs mogelijk om een hartfilmpje te maken door twee vingers op de sensoren van de Fitbit Sense te leggen. Dit is natuurlijk minder nauwkeurig dan een medisch hartfilmpje, maar kan je soms voldoende vertellen over je hartritme. Je vindt de beste Fitbit aanbieding hier.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *