Sport

Fit en slank is belangrijk voor een goede gezondheid

Het is belangrijk dat iedereen fit en slank wordt en blijft. Leeftijd maakt daarbij niets uit. Voeding en sporten moeten op elkaar afgestemd zijn. Bij fit for life sports wordt er veilig getraind in de buitenlucht en heb je een persoonlijke begeleider. Er wordt in kleine groepen getraind, zodat er goed op je houding wordt gelet bij het uitvoeren van bepaalde oefeningen.

Diverse oefeningen

Als je te veel overtollig lichaamsvet hebt

Wanneer je te zwaar bent, is het belangrijk dat je gaat sporten en op je voeding let. Je kunt niet sporten en afvallen wanneer je alleen maar het eten uit de muur haalt. Sporten en voeding moeten op elkaar afgestemd zijn. Overtollig lichaamsvet is een belangrijke veroorzaker van ziektes zoals hart- en vaatziektes, diabetes type 2, bepaalde vormen van kanker, gewrichtsklachten en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Je moet de juiste sport beoefenen om een optimaal effect te kunnen bereiken om calorieën te verbranden. Daarom wordt er tijdens de oefeningen bij fit for life sports aan cardio en krachttraining gewerkt. De cardio dient vooral om het uithoudingsvermogen te verbeteren en de krachttraining om de spieren te versterken.

Trainer

De krachttraining met de Kettlebell

Bij krachttraining wordt ook met de Kettlebell gewerkt. Het is een trainingsmethode die uit Rusland is overgewaaid, maar door de zeer goede resultaten hier veel wordt gebruikt. Door de oefeningen met de Kettlebell worden je groeihormonen gestimuleerd die belangrijk zijn tijdens het afvallen. Het verbranden van de calorieën zal nog minimaal 24 uur doorgaan, nadat je met de Kettlebell gestopt bent.

Wil je echt op een verantwoorde manier fit en slank worden ga dan naar fit for life sports. Door de persoonlijke begeleiding sport je met plezier waardoor je niet alleen fit en slank wordt, maar ook gezonder. Het is ook fijn dat je in kleine groepen sport waardoor de sfeer optimaal is.