Sport

Fysiotherapie in Veenendaal

Sporten is een belangrijk onderdeel voor je gezondheid. Het houd je niet alleen gezond, maar het is mentaal ook goed voor je. Het bied je de kans om even alle energie eruit te halen en is tevens een leuke manier om van je stress te komen. In ieder geval zo ervaar ik het. Wanneer je de hele dag achter je bureau te hebben gezeten, vind ik het heerlijk om mijn voetbalschoenen aan te doen en het veld op te gaan. Nu moet ik ook zeggen dat ik al sinds mijn achtste voetbal en ik blijf het ook zo lang mogelijk doen. Waarbij ik al lang op het veld sta, heb ik ook al de nodige bezoekjes gebracht aan de fysiotherapie in Veenendaal.

Gewrichten

Duidelijke taal met de fysiotherapie in Veenendaal

Je weet wat je zeggen, een ongelukje zit in een kleine hoek. En met sporten geldt dit voor blessures. Of je nu zelf een verkeerde beweging maakt, onderuit gaat of onderuit gehaald wordt, het is soms een flinke klap op je lichaam. Helaas gaat dit niet altijd even goed. Afgelopen maand was het mijn enkel. Tijdens de warming up was verstapte ik me en voordat ik het wist lag ik eigenlijk op de grond. Het duurde even, maar de pijnscheut in mijn enkel gaf aan dat er iets niet goed was.

Een grote pluspunt van deze fysiotherapie in Veenendaal is dat ze in begrijpelijke taal met je communiceren. Hierdoor snap je zelf beter wat er aan de hand is en maakt de revalidatie een stuk duidelijker. Wanneer ik nog een paar weken rust houd, mag ik daarna weer het veld op.

Revalideren