Geef een kitesurf cursus in Kijkduin cadeau!

Kitesurfen is een avontuurlijke sport in de buitenlucht en dus krijg je ook nog eens een flinke dosis frisse lucht binnen. Niet gek dus dat het een geliefde bezigheid is voor velen. Ben je dus nog op zoek naar een origineel cadeau voor een sportief persoon? Overweeg dan zeker eens een kitesurf cursus in Kijkduin weg te geven. Kitesurfen kan niet overal, maar gelukkig hebben we in ons land aan de kust een aantal plekken waar dit wel mogelijk is, waaronder Kijkduin dus.

Deze kitesurf cursus in Kijkduin is uniek in Nederland en Europa

In Nederland kun je nergens anders zo goed kitesurfen als in Kijkduin. Hier is namelijk een opgespoten stuk land met daarin een meertje. Het water is hier vlak en ondiep en daarnaast is er stabiele zeewind. Kortom, de perfecte omstandigheden voor zowel beginnende als gevorderde kitesurfers. Ben je net nieuw, dan is er ook een winkel aanwezig waar je speciale kitesurf kleding kunt kopen. Het personeel voorziet je van gedegen advies en als je de kitesurf cursus in Kijkduin volgt, dan krijg je ook nog eens 10% korting op je aankopen.

Handige faciliteiten die het compleet maken

Rondom de kitesurf cursus in Kijkduin zijn er ook een aantal handige faciliteiten die het leven gewoon makkelijker maken. Ten eerste kun je er gratis parkeren, maar als je niet met de auto komt, dan is de locatie ook prima met het openbaar vervoer te bereiken. Verder zijn er volop omkleed-ruimtes met douches aanwezig. Kom je in het hoogseizoen, dan staat de jacuzzi zelfs aan. Je kunt hier dan lekker relaxen na een hele middag kitesurfen en je spieren volledig laten ontspannen. Heb je dorst gekregen? Dan kun je naar de kiteshack gaan en genieten van een hapje en een drankje. Als cursist van de kitesurf cursus in Kijkduin krijg je ook nog eens korting, dus dat is ook mooi meegenomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *