De mooiste kledingitems voor deze zomer!

Het is mooi weer en daarmee bedoelen we echt mooi weer! De zomer is officieel van start gegaan en dat is wel te merken aan de temperaturen. Buiten is het warmer dan ooit en daar mogen we ons natuurlijk dan ook wel naar kleding. Dat betekent dat je, je winterkleding weer ergens ver weg kan stoppen en je zomerkleding weer van onder het stof tevoorschijn kan toveren. Is jouw zomergarderobe misschien alleen niet meer helemaal up-to-date? Dan hebben we in dit blog een aantal toffe items voor je op een rijtje gezet waarmee je deze zomer hoge ogen gaat scoren.

Luchtige zomerjurkjes met print

De zomerjurkjes doen het altijd goed in de zomer. Ze zijn schattig, overal het algemeen erg luchtig en daardoor zeer ademend en je kunt dragen voor iedere gelegenheid. Met name de zomerjurkjes met print zal je dit jaar veel voorbij zien gaan komen. Bij een printje kan je denken aan een dierenprintje zoals de tijgerprint of slangenprint maar zelfs deze printjes zijn alweer een beetje achterhaald. Dit jaar draagt het allemaal om kleur en gezelligheid. Van leuke stipjes tot aan gekke gekleurde vlekken, alles kan en mag. Zelfs de zomerjurkjes met ananassen of gekleurde palmbomen zijn dikke prima. Hoe meer kleur en gezelligheid, des te beter je dit jaar scoort met je zomerjurkje! Ook in de collecties grote maten kleding zie je deze trends steeds meer terugkomen dus, voor wel leuk printje kies jij?

Fleurrijke en kleurrijke badmode

We blijven nog even bij de kleurtjes en printjes want ook bij de badmode komt deze trend helemaal terug. Zowel de bikini’s als badpakken zijn verkrijgbaar in de meest leuke en zomerse kleuren. Van neon geel tot neon roze en van een ruffletje tot aan een aztec-printje. Alles mag en kan deze zomer. Het gaat erom dat we met zijn allen weer naar buiten mogen, dat we kunnen genieten van het mooie weer en dat we met onze items de wereld nog net even een stukje vrolijker maken. Zowel in kleine maten badmode als grote maten badmode is er een groot assortiment aan items die perfect zijn voor deze zomer. Wacht niet langer en scoor vandaag nog die ene leuke en vooral vrolijke bikini of badpak.

Fijne stappers

Uiteraard kunnen sneakers altijd maar in de zomer wil je misschien gaan voor iets luchtigers. Sandaaltjes zijn in dit geval een perfecte keus. En wie de sandaal nog steeds match aan een stoffig en oubollig imago heeft het flink bij het verkeerde eind. De sandaaltjes zijn helemaal in en tegenwoordig in zoveel verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Van kleurrijke exemplaren tot aan een nette lak sandaal. Er is zoveel aanbod dat het niet anders kan dan dat jij een tof paar vindt die jouw outfit helemaal af maakt. Heb je een leuk exemplaar gevonden? Wees niet bang om hem met ons te delen, we zijn zeer benieuwd!