personal trainer

Haal ook het maximale uit je lichaam

Er is niets moeilijker dan structuur in te bouwen in je eet en beweegpatroon, vaak begin je erg enthousiast maar na een aantal weken heb je niet bereikt wat je voor ogen had en gooi je het bijltje erbij neer. Misschien moet je begeleiding hebben een trainer die precies weet wat je moet eten, en hoe je moet bewegen. Door gebruik te maken van personal training Barendrecht bereik je wel die doelen die je voor ogen hebt, er komt meer kijken dan alleen bewegen om een beter lichaam te krijgen. 

Personal training Barendrecht

Lekkerder in je vel zitten

Bewegen en gezond eten zorgt niet alleen niet voor een gezonder lichaam, je merkt het ook omdat je beter in je vel gaat zitten. Leer veel over voeding, spieropbouw en bewegen, voorkom blessures door op een goede manier je spieren te gebruiken. Met personal training Barendrecht overtref je wat je in gedachten had, je staat versteld van de resultaten die je hebt behaald en nog gaat behalen in de toekomst. Discipline is een van de moeilijkste elementen van het trainen, maar ook het goed uitvoeren van oefeningen is natuurlijk van essentieel belang. Op de website van bpttl.nl vind je alle informatie om ook succesvol te kunnen trainen.

Wat staat je te wachten?

Wil je ook weer lekker in je vel zitten, die extra kilo’s eraf trainen dan is het goed om te beginnen met het traject personal training Barendrecht. Tijdens het intakegesprek worden de doelen en wensen bepaald die je wilt halen, een nulmeting wordt gedaan om de huidige situatie in kaart te brengen. Tijdens het traject vindt er ook een evaluatiegesprek plaats, hierbij wordt bekeken hoe je ervoor staat en of er bepaalde elementen aangepast moeten worden. Train je liever niet alleen, maar haal je meer motivatie uit trainen in een kleine groep dan is dit ook mogelijk. Met een kleine groepstraining train je met maximaal 8 personen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *