Hoe kan ik het Nederlandse elftal aanmoedigen op het EK?

Het Nederlandse elftal zal voor het eerst in 7 jaar deelnemen aan een eindtoernooi. Het laatste eindtoernooi waar oranje actief was het WK in Brazilië waar ze in de halve finale werden uitgeschakeld door Argentinië. Met het EK in zicht kunnen we ons weer gaan opmaken voor de heerlijke avondjes voetbal kijken. Lekker met vrienden onder het genot van een hapje en een drankje de Nederlandse mannen aanmoedigen. Maar wat is nou de beste manier om in deze tijd onze mannen aan te moedigen? In deze blog vertellen wij het je!

Ga naar het stadion

Tijdens het EK is er weer publiek welkom in de stadions. Het kabinet heeft de garantie gegeven op publiek, dit is gedaan in overleg met de gemeente Amsterdam en de KNVB. Wat is nou een betere manier om ze aan te moedigen dan in het stadion zelf? Trommel wat vrienden op en probeer kaarten te bemachtigen. Vergeet niet je oranje kleding en je Nederlandse vlaggen (gekocht bij Dekker Vlaggen) mee te nemen.

Maak een support video

Kaarten bemachtigen voor het EK is natuurlijk niet de makkelijkste opgave in deze tijd. Gelukkig zijn er genoeg andere manieren om het Nederlandse elftal aan te moedigen tijdens dit EK. Zo kan je bijvoorbeeld een orginele video proberen op te nemen met wat vrienden en deze plaatsen op social media. Een goed platform om dit op te plaatsen is TikTok, viraal gaan hierop is namelijk goed te doen en zo is de kans groot dat veel mensen jullie video zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *