Hoera! Een nieuwe woning.

Gefeliciteerd! Je hebt je eerste woning gekocht. Een prestatie waar je trots op kan zijn en waar je vol trots naar mag kijken. Maar buiten dat je nu een huis hebt gekocht, komt er nog wel meer bij kijken. En daar gaan wij jou uiteraard een klein handje helpen. Want door de zenuwen en alle indrukken die nu op je af komen verlies je soms even het overzicht. En dat is niet erg, dat is volkomen normaal. Daarom dat wij je een handje gaan helpen.

 

Praktische zaken waar je wat tijd voor moet maken

Je hebt een paar praktische zaken waar je altijd even wat tijd voor vrij moet maken omdat je dit vooral met aandacht moet doen. Denk bijvoorbeeld aan het internet pakket dat je gaat nemen. Neem je dan een pakket met alleen maar internet, of een pakket waar telefoon en televisie bij in zitten of wil je juist kijken naar de mogelijkheden met glasvezel? Ja een hoop vragen die eigenlijk alleen maar gaan over het uitzoeken van een passend internet pakket. Maar wel een onderwerp waar je even de tijd voor moet nemen. Want je wilt wel een pakket nemen waar je tevreden mee bent en waar je ook niet te veel voor betaald dan wat je er voor krijgt. Buiten dat je het internet moet gaan vergelijken, is het ook belangrijk om te kijken naar elektriciteit. Want waar ga jij dat afnemen?

 

We gaan het even wat leuker maken

Even iets minder serieus en even wat luchtigers. Want buiten dat je dus de praktische zaken goed moet regelen en je daar wat tijd aan kwijt bent. Gaan we ook kijken naar de leukere dingen die erbij komen kijken wanneer je een huis hebt gekocht. En dit is dan het inrichten van het huis. Want hoe ga jij jouw keuken, slaapkamer, woonkamer en alle andere ruimtes inrichten? Welke kleur verf komt er op de muren? Wat voor soort vloer wil je hebben? En leg je er dan ook nog een leuk tapijt op die net wat meer kleur in de ruimte brengt? Vaak, vooral de vrouwen onder ons, hebben altijd al een beeld voor ogen hoe je het wilt hebben en die weten al jaren hoe zij de inrichting willen zien. Lang leven Pinterest en Instagram voor alle inspiratie. Maar hoe ga jij dit doen? Neem soms even een dagje waarbij je naar een woonboulevard gaat om inspiratie op te doen of eventueel al om meubels te kopen. Zorg er altijd voor dat je het helemaal honderd procent zeker weet. Want je gaat niet elk jaar jouw interieur veranderen.