Sport

Krachttraining vrouwen in een inspirerende omgeving

FreeWerkt is een fijne sportschool voor krachttraining vrouwen. Ik wilde namelijk graag naar een gym waar extra aandacht aan de behoeften van een vrouw wordt besteed. Mijn persoonlijke doel is om sterker en een beetje gespierd te zijn, maar tegelijkertijd wil ik ook weer niet te breed worden. Mijn persoonlijke coach bij FreeWerkt is zelf ook een vrouw en zij snapt precies wat ik bedoel!

Krachttraining vrouwen

Mooi, vrouwelijk en fit!

Sinds ik sport, ben ik een stuk fitter geworden. De workouts bij FreeWerkt zijn dus echt heel goed. In het begin is het wel pittig als je het niet gewend bent om intensief te sporten, maar al snel lukt het steeds iets beter. De trainers kijken goed naar wat je wel en niet kan en weten je echt te motiveren om tot het uiterste te gaan. Zelf had ik nooit gedacht dat ik sporten ooit leuk zou vinden, maar nu kan ik je zeggen dat het echt een van mijn hobby’s is geworden! Het werkt bijna verslavend om je voortgang qua conditie, afvallen en kracht te zien en te voelen. Ik voel me echt vrouwelijk, mooi en fit als ik in de spiegel kijk en mijn zelfvertrouwen is enorm vooruit gegaan door krachttraining vrouwen!

Krachttraining vrouwen

Gezellige sportschool

Verder is het ook heel gezellig in de sportschool. Toen ik er voor het eerst kwam, werd ik meteen goed ontvangen en iedereen maakte ook de tijd om even een praatje met je te maken. Zowel de trainers als de andere sporters zijn erg behulpzaam en aardig. We zijn ook allemaal supertrots op elkaar na een workout-sessie! Wil jij ook aan krachttraining voor vrouwen doen in een gezellige sportschool met goede begeleiding? Neem dan snel contact op met FreeWerkt of kom gewoon een keer langs de gym om vrijblijvend kennis te maken!