Sport

Lekker sportief bezig zijn

Wanneer je aan lekker even springen denkt, dan denk je als eerste aan trampolines. Maar het is meer dan zomaar een sportonderdeel, tegenwoordig zijn er professionele uitvoeringen waarop je de sport op een heel andere manier kunt uitoefenen. Een model voor in de tuin waar het hele gezin op kan springen, is een heel ander model dan een gymnasten gebruiken om hun oefeningen op te doen. Springen is een echte techniek, die je niet even snel onder de knie hebt. Je moet er serieus voor trainen. 

Verschillende soorten modellen

Ook trampolines zijn er in verschillende modellen, voor iedereen is er wel een geschikt model te vinden in de webshop van 12springtrampolines.nl. Een staande trampoline is ideaal als je eenvoudig en snel wilt springen, deze is makkelijk verplaatsbaar en je hoeft geen gat te maken in de grond. In de meeste gevallen staan ze 75 cm boven de grond, waardoor je veilig en comfortabel kunt springen. Wil je echt een vast model, dan kun je gebruik maken van een inground model waarbij je een gat moet graven in de grond.

Trampolines

Luxe model voor de tuin

Trampolines die gelijk met de grond zijn is een mooi gezicht in de tuin, niet voor niets zijn deze modellen erg populair onder tuinbezitters. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je over de trampoline struikelt, het ingraven kun je zelf doen. Ben je niet zo handig of heb je er geen zin in dan kunnen medewerkers dit ook eventueel voor je doen. De doeken die gebruikt worden hebben perfecte eigenschappen, waardoor ook een amateurspringer de mooiste sprongen maakt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *