Geen categorie

Live chat Sportscholen

De live chat service is in de Sportschool branche een toegevoegde waarde. In deze branche zullen er veel vragen binnen komen waar een bedrijf alleen maar tijd aan kwijt is en verder geen sale uithaalt. Als er een live chat aanwezig is op de website van een bedrijf in deze branche, kunnen er via de chat veel informatieve vragen beantwoord worden. Doordat het bedrijf de vragen zelf niet meer hoeft te beantwoorden, word er een hoop tijd bespaard. Deze tijd zou aan andere werkzaamheden besteed kunnen worden.  De live chat service is 72 uur per week online, hier kunnen klanten met alle vragen komen die met het desbetreffende bedrijf te maken hebben. 

In de Sportschool branche zullen er veel vragen binnen komen over abonnementen, openingstijden, groepslessen etc. Vragen over dit soort onderwerpen kunnen via de chat beantwoord worden en er zouden ook lessen kunnen worden ingepland via de chat. De live chat service is voor de klanten een laagdrempelige manier van communiceren met het bedrijf. Klant zullen eerder in contact komen met een bedrijf doormiddel van een live chat service dan telefonisch contact opnemen of via een contactformulier. Als een klant verder goed wordt geholpen in de chat, geven ze eerder contactgegevens door. 

Doordat de chats binnen 30 seconden worden opgepakt, worden klanten snel verder geholpen en dit is een vriendelijke manier van klantenservice. Aan het begin van een samenwerking tussen Chatkracht en een klant, wordt er altijd gevraagd of de klant een kenniscentrum in kan vullen. In dit kenniscentrum kan de klant aangeven hoe de chatmoet worden opgepakt. Daarnaast ontvangt Chatkracht een bult aan informatie de gebruikt kan worden om de chat te beantwoorden. Voor sportscholen zou dit kenniscentrum bijvoorbeeld ook uitleg over apparaten in de sportschool kunnen bevatten. Hierdoor wordt de gehele klantenservice als het ware overgenomen door Chatkracht.   Kortom, de live chat service zou in de Sportscholen branche een toegevoegde waarde zijn

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *