personal trainer

Personal trainer in Arnhem heeft mij zo goed geholpen

Het duurde even voordat ik de stap naar een personal trainer in Arnhem heb gezet. Ik liep al zo lang met mijn overgewicht en ik voelde mij ook extreem vermoeid. Ik zat in een cirkel waar ik niet zo maar even uit kon stappen. Natuurlijk wist ik wel dat ik moest gaan sporten en mijn eetpatroon moest aanpassen. Maar dit bleef ik alsmaar uitstellen, tot ik op de website van PT Arnhem belande. Hier trof ik veel informatie aan waar ik mij in herkende. Daarom besloot ik contact op te nemen voor een intake. Dit kon gelukkig al heel snel en het gesprek was erg fijn, ik werd goed begrepen en de man was erg vriendelijk. 

personal trainer Arnhem

Na de eerste dag kon ik niet wachten op de volgende afspraak

Toen ik de eerste dag met de personal trainer in Arnhem op de sportschool was, was dit helemaal niet zo zwaar als ik dacht. Er is mij heel goed uitgelegd welke oefeningen nu belangrijk zijn en waarom. Tevens ben ik ook begonnen met de maaltijden die je zelfs hier kunt verkrijgen. Deze zijn vol van vitamines en worden zelf bereid waarna deze direct worden ingevroren. Dat ik kan zeggen dat ik na 1 les enthousiast ben dat wil wat zeggen! Inmiddels ben ik al een paar weken bezig en ik heb het trainen goed te pakken. Ik heb meer energie dus ik ga zelfs s avonds nog even de deur uit voor een wandeling in plaats van dat ik op de bank beland met chips en daarna in slaap val. Als je bij deze sportschool gaat trainen dan is dit op een professionele en ongedwongen sfeer. Hierdoor vind jij zelf de boost om door te gaan! 

sporten