Shoei helm bij Voordeelhelmen
Sport

Shoei helm bij Voordeelhelmen

Shoei is een helmenmerk dat is opgericht in 1958. De helmen zijn oorspronkelijk ontworpen voor de racewereld. Echter werd de veiligheid en hoge kwaliteit snel wereldwijd bekend. Hierdoor ontstond er een grote particuliere vraag naar de helmen. De shoei helm bij voordeelhelmen is de afgelopen tijd enorm in populariteit gestegen. 

Shoei helm bij Voordeelhelmen

De eigenschappen van een Shoei helm

De reden waarom een shoei helm erg populair is, is omdat het afwerkingsniveau erg hoog is. Dit is al voelbaar wanneer je de helm enkel en alleen vastpakt. De helmen zijn handgemaakt door Shoei en daarom tot in de puntjes uitgewerkt. Naast dat de helm erg prettig zit, weert het zonnevizier ook zonlicht. Hierdoor heb je ook bij een scherpe zonlichtinval het beste zicht. Bovendien is elk onderdeel van de helm gemaakt van hoogwaardig materiaal. 

Shoei helm bij Voordeelhelmen

De veiligheid staat altijd op nummer 1

Het belangrijkste aan een helm is niet dat hij lekker zit, maar juist de veiligheid die het biedt. De helmen van Shoei staan bekend om beide punten. De helmen zijn namelijk in eerste instantie ontworpen vanuit de veiligheidsfilosofie. Om deze veiligheid te garanderen wordt er gebruik gemaakt van een AIM buitenschaal en een dubbellaags EPS binnenschaal. De combinatie hiervan zorgt voor een optimale bescherming. Mocht je dus op zoek zijn naar een helm voor de beste veiligheid en de beste comformbaliteit, dan is de Shoei helm voor jou de beste oplossing.