small group training Rotterdam
Small Group Training

Small group training Rotterdam

Sporten is een goede manier van energie gebruiken en aan jezelf werken. Je wordt fitter wat zich ook laat zien in het dagelijkse leven. Je hebt meer concentratie en je zorgt er ook voor dat je lekkerder in je vel zit wat zich ook uit in meer werkplezier wat ook je collega’s ook erg kunnen appreciëren. Zo kun je er alleen door te sporten mee zorgen dat je hele bedrijf beter uit de voeten komt. Ook kun je samen met vrienden samen sporten. Zo wordt je fit met veel plezier en samen met de mensen waar je het meest om geeft. Small group training Rotterdam heeft nog veel meer voordelen.

small group training Rotterdam

Voordelen aan sporten in een kleine groep

Naast dat je met vrienden kunt sporten heeft het ook veel meer voordelen. Zo is het veel veiliger dan als je zelf een sportschool binnen stapt. Je traint namelijk samen met een expert op het gebied van fitness. Deze trainers weten precies hoe je een oefening goed doet en hoe je jouw spieren goed opwarmt voordat je een zware oefening gaat doen. Zo verklein je de kans op blessures enorm en zorg je ervoor dat je sneller groeit.

Daniël Blinker

Daniël Blinker is de eigenaar van DB Sport. Dit is een bedrijf die small group training Rotterdam verzorgd. Daniël is een voormalig voetballer die veel weet van voeding. Ook is hij na zijn carrière als voetballer personal training gaan geven op hoog niveau. Hij heeft veel andere profvoetballers begeleid bij het trainen.