Sport

Supboard

Je hebt veel verschillende supboards. Om te beginnen is een opblaasbaar Supboard ideaal! Een 

All Around supboard is een goede keuze wanneer je net begint. Dit supboard is erg veelzijdig en kan in alle omstandigheden gebruikt worden. Dit is tevens ook het meest voorkomende type. Een surf supboard is een goede voor een gevorderde peddelaar. Wanneer je actie en gave

paddleboard-ervaringen op wilt doen dan is dit oversized surfboards met een peddel geschikt voor jou. Een touring supboard is de beste keuze voor peddelaars die houden van een intensieve work-out. Dit supboard is geschikt voor intensieve trainingen en ontwikkeld om voor lange afstanden op vlak water te suppen. Dit board is wel breed en stabiel genoeg voor beginners, dus wanneer je een uitdaging zoekt kan dit supboard ook wel iets voor jou zijn. 

Een race supboard is ontworpen op wedstrijden te suppen op vlak water of op de open oceaan. De borden zijn extra lang en extra breedt, waardoor je een erg hoge sprintsnelheid kan bereiken en een lange glij-efficiëntie mogelijk is. Een vis supboard is een geschikte keuze voor mensen die graag willen vissen, maar geen geld willen investeren in een boot of een kajak. Deze supboards hebben het meeste volume, waardoor je dus lekker hoog en droog blijft. Het yoga supboard is ontworpen voor fitness oefeningen op vlak water en. Het is speciaal gebouwd voor stabiliteit. Het is uiterst geschikt voor Yoga door het brede oppervlak.

SUP accessoires

SUP accessoires zijn om jouw toch op het water nóg comfortabeler te maken! Er zijn veel verschillende en handige SUP accessoires te verkrijgen. Peddels, leashes, dry bags en onderdelen voor jouw supboard zijn te verkrijgen. Wanneer je een supboard aanschaft krijg je een gratis peddel.

Deze peddel is gemaakt van aluminium en is perfect voor de watersporter die net pas begint. Wanneer je een tandje wil bijzetten en op zoek bent naar net een stapje extra en beter dan kan je peddels aanschaffen die onder andere gemaakt zijn van fiberglass of carbon. 

Deze peddels zorgen ervoor dat jouw avontuur op het water nog beter wordt. Je wilt natuurlijk een foto maken van de natuur wanneer je op het water zit. Wanneer je aan het paddelen bent heb je natuurlijk de kans dat je mobiel nat wordt omdat je deze in het water laat vallen. Daarom is een 100% waterdichte tas, een dry bag, erg geschikt om mee te nemen op het water. Nu kan je jouw kostbare eigendommen meenemen en goed bewaren. Het is natuurlijk best handig om mobiel, portemonnee of camera mee te nemen op het water. Je kan ook een zelfopblazende reddingsboei kopen. Deze heb je altijd bij de hand zodat je op elk moment boven water kan komen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *