Sport

Weddenopvoetbal.nl – Waarom off season belangrijk is

Natuurlijk: wedden op voetbal speelt zich af tijdens het voetbalseizoen. Wordt er niet gevoetbald, dan valt er niets te wedden. Althans, niets op het gebied van voetbal. Betekent dan dat je passief zit te wachten op de start van een nieuw voetbalseizoen? Nee, dat zeker niet. Sterker nog: buiten het seizoen om liggen er kansen voor jou om te zaaien en te oogsten. Hoe dan? Dat lees je hier.

Kennis is macht

Ook bij wedden geldt: kennis is macht. Natuurlijk komt bij wedden altijd een dosis geluk kijken, maar met de juiste kennis kom je verder. Tussen twee seizoenen in heb je een kans om je goed voor te bereiden. Hoe beter je de ontwikkelingen in de gaten houdt, des te beter de start die je maakt kan zijn.

Een nieuw seizoen betekent letterlijk nieuwe kansen. Bij het voorspellen van wedstrijden kun je niet meer terugvallen op een ranglijst. De kaarten zijn opnieuw geschud en het moet nog maar blijken hoe het ervoor staat met de kansen van alle teams. Maar: wanneer jij hebt opgelet, heb je misschien al een goede inschatting kunnen maken. Je weet wie er vertrokken zijn en wie erbij gekomen zijn, je hebt de oefencampagnes gezien en je begint dus goed voorbereid op het seizoen. Zo kun je een vliegende start maken. Waar anderen nog moeten gokken, kun jij al veel beter inschatten wie er gaat zegevieren.

De bookmakers zijn nog niet helemaal wakker

De bookmakers baseren hun odds natuurlijk voor een groot gedeelte op de ranglijst. Dat betekent dat in de loop van een seizoen de odds nauwkeuriger worden. Aan het begin van het seizoen kun je profiteren van het feit dat de bookmakers het ook nog niet helemaal weten. Zij zullen hun odds grotendeels baseren op hoe de zaken gesteld waren aan het einde van het vorige seizoen. Maar wanneer er grote mutaties zijn geweest, kan het zomaar zijn dat de kaarten ineens heel anders liggen…. Probeer het zelf uit op toto.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *