Geen categorie

Weet jij al wat jouw nieuwe winterjas wordt?

Momenteel genieten we nog vol van de zomer en van het zonnetje dat hoog aan de hemel staat. Hierdoor willen we nog helemaal niet aan de winter denken. Maar we weten allemaal, we zijn al over de helft van het jaar en de tijd vliegt voorbij. We kunnen het al bijna niet eens meer bijhouden. Laat staan nu op dit moment beseffen dat de winter al eerder komt dan we verwachten. Omdat we nog met ons hoofd helemaal in de zomer zitten. Maar stiekem moeten we er toch al een heel klein beetje bij stil gaan staan. Een heel klein beetje dan maar.

 

Wat voor winterjas neem jij?

Aan wat voor jas zit jij momenteel te denken? Denk jij aan een Airforce jas? Of eventueel een jas van Nike? Het blijft altijd lastig. Vooral omdat er heel veel keus is en je daar soms gewoon niet uit kan kiezen. Wanneer je gaat zoeken naar een Airforce winterjas of een winterjas bij de Zara of eentje van een sportmerk. Je krijgt gigantisch veel verschillende varianten naar je toe gestuurd dat je even moeite moet doen om alles op een rijtje te zetten. Je wilt natuurlijk ook geen verkeerde keus maken. Want je moet er toch een heel seizoen mee doen. En als je zuinig bent op je jas dan kan je er vaak ook meerdere seizoenen mee doen. Jammer als je dan een jas hebt waar je niet helemaal tevreden over bent. Want dat is zonde van de jas maar vooral ook van jouw geld. Dan had je beter jouw geld kunnen uitgeven aan een jas die je wel heel leuk vindt en die je dan ook graag elke dag wilt dragen.

 

Voor welke kleur ga jij dit jaar?

Je bent al snel geneigd om een zwarte jas te nemen tijdens de winter. Dit is vaak gewoon omdat er zoveel verschillende zwarte jassen te vinden zijn. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben wel een zwarte variant van de jas hangen. Maar soms wil je ook gewoon uit jouw comfort zone stappen en gaan voor een andere kleur jas. Denk bijvoorbeeld aan een blauwe of groene jas. Dit kunnen dan ook wel donkere kleuren zijn, mar het is toch weer wat anders dan een zwarte jas waar bijna iedereen mee loopt. Je kan ook helemaal de andere kant op gaan en kiezen voor een rode winter jas. Wedden dat niet veel mensen hier meer rond lopen?