Geen categorie

Zo zorg je voor de beste bescherming op straat!

Je hoort de afgelopen tijd veel nare verhalen van mensen die zonder reden aangevallen worden op straat. Dit zorgt er bij veel mensen voor dat zij zich minder veilig voelen tijdens bijvoorbeeld een wandeling. Om te voorkomen dat je niet meer je normale leven kunt leiden doordat je last hebt van angst, is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je weet hoe je moet handelen in een onveilige situatie. In dit artikel geven we tips die je helpen om jezelf beter te kunnen beschermen in onveilige situaties. 

 

Bel tijdens het lopen in de avond

Iets wat veel vrouwen al doen en zeker nuttig kan zijn, is bellen tijdens een avondwandeling. De kans dat je dan lastig wordt gevallen is stukken kleiner. Dit omdat de personen die uit zijn op narigheid niet weten wie je aan de telefoon hebt. Zij weten dan niet wat voor risico ze lopen en laten je eerder met rust.

 

Neem Bodyguard Knock Out spray mee 

In Nederland behoort pepperspray tot de wapencategorie 2 en je mag dit daarom ook niet meenemen op straat. Een alternatief dat in Nederland wel is toegestaan, is Bodyguard Knock Out spray. De reden dat deze spray wel is toegestaan, is omdat er geen capsaïcine in zit. Dit is het leverextract dat ervoor zorgt dat de tegenstander tijdelijk uitgeschakeld wordt. Met de Bodyguard Knock Out spray verblind je de aanvaller tijdelijk en bovendien houdt de persoon dagenlang een knalrode kleur in het gezicht. Hierdoor kan de politie de dader makkelijk herkennen.

 

Zorg dat je jezelf kunt beschermen

Het geeft je een erg veilig gevoel als je weet dat je in staat bent om jezelf te beschermen in een gevaarlijke situatie. Een manier om dit voor elkaar te krijgen, is door kickbokslessen te volgen. Vrouwen kickboksen Den Haag kan bij diverse sportscholen en is erg leuk. Het zijn zware trainingen en je bouwt tijdens de trainingen discipline op. Naast dat kickboksen goed is voor het zelfvertrouwen op straat, draagt het ook bij aan een betere gezondheid. Zo kan je door te kickboksen afvallen, maar komt er daarnaast ook een goede hormoonhuishouding tot stand. 

Kickboksen is niet alleen voor vrouwen erg nuttig. Ook kinderen kunnen er namelijk baat bij hebben. Zo is kickboksen kinderen Den Haag zeer goed voor drukke kinderen. Zij kunnen dan tijdens een kickbokstraining stoom afblazen en komen weer rustiger thuis. Daarnaast kan het ook voor onzekere kinderen goed zijn om te gaan kickboksen. Het beoefenen van een vechtsport zorgt er namelijk voor dat je sterker in je schoenen komt te staan. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *